• Romana
  • English
  • Magyar

Rólunk

A 100% arányban román magántőkével rendelkezőTransylvania Invest K.F.T. 2006-ban alakult. Tevékenységünket a mezőgazdaságban a mezőgazdasági területekbe és gazdaságokba történő befektetésekkel kapcsolatos tanácsadással és a befektetések támogatásával kezdtük, hogy idővel a Románia nyugati részén, 4 megyében elszórt gazdálkodók számára stabil és megbízható partnerré váljunk.

A komolyság, megbízhatóság és professzionalizmus társaságunk meghatározó jellemzői, amelyek mindez idő alatt stabil és sikeres partnerségekhez vezettek, úgy belföldi, mint nemzetközi szinten.
Jelenleg egyike vagyunk az ország nyugati részén legjobban minősített kereskedő cégeknek. Ezt a tényt a gazdálkodóinkkal fenntartott erős és tartós együttműködés, valamint a vevőkkel – akiknek minőségi szolgáltatásokat kínálunk.

Amióta megalakult, cégünk megnövelte a tranzakció tárgyát képező termékek mennyiségét, amely 2015-ben elérte a 100.000 tonnát, ugyanakkor az egyik legelismertebb kereskedelmi biztosító céggel való együttműködés által megtanultuk kivédeni a kinnlévőségek behajthatatlanságának kockázatát.
A legalapvetőbb kereskedett gabonák és olajos magvak a búza, az árpa, a sörárpa, a kukorica, a repce, a napraforgó és a szójabab.
Az összes forgalmazott termék minőségi minősítéssel rendelkezik, cégünk ISSC és HCCP minősítéssel rendelkezik, minden egyes szállításra egy felhatalmazott ellenőrző testület szigorú felügyelete alatt kerül sor.

A piac folytonos megfigyelése által gyorsan tudunk reagálni a változásokra és ugyanakkor úgy a belföldi fogyasztók, mint például romániai malmok és feldolgozók, mint pedig a külföldi partnereink számára a legjobb megoldásokat tudjuk kínálni, ezáltal sikerre és kiválóságra alapuló megbízható partnerségeket hozunk létre.

2015-ben megalakult a Transylvania Feed K.F.T. is, amelynek fő tevékenységi területe a takarmánylisztekkel, mint például a takarmány kukoricaliszttel és búzakorpával, snack termékekhez szükséges lisztekkel, DDGS-sel (szárított gabonatörköly) és szója-, napraforgó- és repcepogácsával való kereskedés.

Ezt az ágazatot éppen a belföldi és nemzetközi feldolgozókkal fenntartott stabil partnerségeinkre alapozva fejlesztettük ki, ily módon az állati takarmányok forgalmazása által a kombinált takarmányok iparában is aktívvá váltunk és a nyersanyagok szállítása révén megjelentünk az élelmiszeriparban is.

Worldwide trading