• Romana
  • English
  • Magyar

Despre noi

Compania S.C. Transylvania Invest S.R.L., cu capital privat 100% romanesc, a fost infiintata in anul 2006, incepandu-si activitatea in agricultura prin consilierea si sustinerea investitiilor in terenuri agricole si ferme.
De-a lungul timpului am devenit un partener stabil si de incredere pentru fermierii raspanditi pe o raza de 4 judete in zona de vest a Romaniei.

Seriozitatea si profesionalismul sunt caracteristici definitorii ale companiei noastre, care au creat in tot acest timp parteneriate durabile si de succes, atat la nivel national cat si international.

Astazi, suntem unul dintre cei mai bine cotati traderi ai zonei de vest, fapt dovedit de colaborarile trainice pe care le avem cu fermierii si clientii nostri carora le oferim servicii de calitate.

De cand a fost infiintata, compania noastra si-a marit voulmul de produse tranzactionate ajungand la 100.000 de tone in anul 2015, cele mai comune cereale si seminte oleaginoase comercializate fiind: graul, orzul, orzoaica, porumbul, rapita, floarea soarelui si soia.
Toate marfurile sunt certificate din punct de vedere al calitatii, compania noastra avand acreditare ISSC, fiecare livrare facandu-se sub stricta supraveghere a unui corp de control autorizat.

Prin observare continua a pietei putem raspunde rapid schimbarilor si totodata putem oferi cele mai bune solutii atat pentru consumatorii interni, precum morile si procesatorii din Romania, cat si partenerilor nostri externi.

In anul 2015 a luat fiinta compania Transylvania Feed S.R.L., avand ca domeniu principal de activitate comertul cu fainuri furajere (faina de malai furajer si taratele de grau), faina de tip Snacks, DDGS-ul si sroturile din soia, floarea soarelui si rapita. Am dezvoltat aceasta ramura tocmai in baza colaborarilor trainice pe care le avem cu marii procesatori nationali si internationali, reusind astfel sa fim prezenti in industria furajelor combinate, prin comercializarea furajelor pentru animale dar si in industria alimentara furnizand materii prime.

Worldwide trading